Att hamna i en kreativ miljö


Vad är kreativitet? Det finns många svar. Är du tillräckligt kreativ har du säkert ett eget ;-) Själv tänker jag att jag vill försöka låta bli att låsa in ordet kreativitet. Förr tänkte jag att jag inte hörde till de kreativas skara. Att kreativitet var en talang som en del föddes med. Att det var en egenskap som jag, som kände mig lite fumlig och fyrkantig och som aldrig stått på barrikaderna, föddes utan.

Men jag har tänkt om. Numera tänker jag att kreativitet finns överallt, och i en mängd olika former. Och att var och en behöver den optimala miljön och det rätta sammanhanget för att få kreativiteten att blomstra.


Därför känns det härligt att jag nu hittat en bördig grogrund där min sorts kreativitet kommer till sin rätt. En halvtimmes morgonpromenad i citymiljö. En kontorsmiljö som fullkomligt väller av inspirerade människor. Och så Wangari-teamet med sitt överflöd av idéer och resultatinriktning. Som jag nu är del av. Och som gör att jag nu kan förpacka det som är vår gemensamma kreativitet och löpande leverera ut till våra kunder och samarbetspartners.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vad påverkar våra val? Varför är det så svårt att förutse konsumenters beteende och preferenser? Hur kommer det sig att vi ofta handlar irrationellt? Och hur kan man dra nytta av att vi som individer