Den personliga upplevelsen


Man måste ändå uppskatta att SVT jobbar stenhårt för att skräddarsy livemöten med utvalda skeptiker i Mello-målgruppen. Igår när jag gick förbi Östermalmstorg kom Christer Björkman himself gående emot mig. När jag sedan kom ner i t-banan rullade en Melodifestivalen-folierad vagn in på perrongen. Vad skulle trestegsraketen avslutas med? När jag klev in genom dörrarna bjöd Kikki Danielsson på Coca-Cola och Marabou. Det regnade OLW från taket och David Lindgren dansade runt mittstången. Nä, oj, det där sista hittade jag bara på.

Melodifestivalen har (haft) en stark ställning som både underhållnings- och sponsorplattform på tidig vårkant i Sverige. Nu är vi många som undrar vad som händer med själva innehållet, i en tid när det finns mer än nånsin att välja på i utbudet av lördagsförströelse. Återstår att se om Björkman-mötet och tunnelbanefoliering räcker för att få mig att sitta bänkad på lördag. Och vad upplevelsen i så fall lämnar för eftersmak när backdropen slutat blixtra för den här gången. Vi vill ju så gärna att det rosaglittriga hjärtat ska få fortsätta klappa starkt i vintermörkret. För varumärken, attraktiva rättigheter och den breda publikens engagemang.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vad påverkar våra val? Varför är det så svårt att förutse konsumenters beteende och preferenser? Hur kommer det sig att vi ofta handlar irrationellt? Och hur kan man dra nytta av att vi som individer